Zsuzsanna - A Zsuzsanna név jelentése, Zsuzsanna névnapjai, Zsuzsanna név becézése és más érdekességek:

● A Zsuzsanna név eredete: héber ( bibliai )

● A Zsuzsanna név jelentése:

liliom

● A Zsuzsanna név becézése / Zsuzsanna becenevei:

Zsuzsi, Zsuzska, Zsuzsó, Zsuzsika, Zsuzsácska

● Zsuzsanna névnapja:

február 19.augusztus 11.szeptember 20.
● A Zsuzsanna név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zsuzsanna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsuzsanna névről? Görgess lejjebb!
A Zsuzsanna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsuzsanna névről

● A Zsuzsanna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsuzsanna név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + U ( 3 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Zsuzsanna névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Zsuzsanna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsuzsanna név ? Jó helyen jársz!
A Zsuzsanna: 9 betűből álló női név / lány név
A Zsuzsanna név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Zsuzsanna név magánhangzói: A, U,
A Zsuzsanna név mássalhangzói: ZS, N,
A Zsuzsanna név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Zsuzsanna névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zsuzsanna névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 144 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsuzsanna névvel kapcsolatban. a Zsuzsanna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsuzsanna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsuzsanna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsuzsanna névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsuzsanna név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsuzsanna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsuzsanna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!