Kelen - A Kelen név jelentése, Kelen névnapjai, Kelen név becézése és más érdekességek:

● A Kelen név eredete: magyar

● A Kelen név jelentése:

A Kelen név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Kelen név becézése / Kelen becenevei:

Keli, Kelén, Kelus, Kelénke, Elén, Elu

● Kelen névnapja:

március 15.április 22.november 23.
● A Kelen név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kelen név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kelen névről? Görgess lejjebb!
A Kelen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kelen névről

● A Kelen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kelen név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Kelen névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Kelen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kelen név ? Jó helyen jársz!
A Kelen: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kelen név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kelen név magánhangzói: E,
A Kelen név mássalhangzói: K, L, N,
A Kelen név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kelen névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kelen névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kelen névvel kapcsolatban. a Kelen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kelen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kelen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kelen névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kelen név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kelen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kelen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!