Óceánia - Az Óceánia név jelentése, Óceánia névnapjai, Óceánia név becézése és más érdekességek:

● Az Óceánia név eredete: görög

● Az Óceánia név jelentése:

óceán

● Az Óceánia név becézése / Óceánia becenevei:

Nia, Nius, Céni, Cénike, Cénus, Áni, Ánci

● Óceánia névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Óceánia név típusa: Ó betűs női név / lány név
● Az Óceánia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Óceánia névről? Görgess lejjebb!
Az Óceánia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Óceánia névről

● Az Óceánia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Óceánia név számmisztikai elemzése:
Ó ( 6 ) + C ( 3 ) + E ( 5 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Óceánia névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Óceánia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Óceánia név ? Jó helyen jársz!
Az Óceánia: 7 betűből álló női név / lány név
Az Óceánia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Óceánia név magánhangzói: A, Á, E, I, Ó,
Az Óceánia név mássalhangzói: C, N,
Az Óceánia név szótagszáma: 5 szótagú női név / lány név

Az Óceánia névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Óceánia névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 3 db Ó betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 1 női név / lány név és 2 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ó betűs női nevek / lánynevek listája Ó betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Óceánia névvel kapcsolatban. az Óceánia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Óceánia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Óceánia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Óceánia névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Óceánia név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Óceánia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Óceánia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!