Debóra - A Debóra név jelentése, Debóra névnapjai, Debóra név becézése és más érdekességek:

● A Debóra név eredete: héber ( bibliai )

● A Debóra név jelentése:

méh

● A Debóra név becézése / Debóra becenevei:

Debor, Deborka, Borcsi, Bori, Bora

● Debóra névnapja:

április 24.szeptember 15.
● A Debóra név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Debóra név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Debóra névről? Görgess lejjebb!
A Debóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Debóra névről

● A Debóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Debóra név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + B ( 2 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Debóra névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Debóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Debóra név ? Jó helyen jársz!
A Debóra: 6 betűből álló női név / lánynév
A Debóra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Debóra név magánhangzói: A, E, Ó,
A Debóra név mássalhangzói: B, D, R,
A Debóra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Debóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Debóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 220 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 121 női név / lány név és 99 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Debóra névvel kapcsolatban. a Debóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Debóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Debóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Debóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Debóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Debóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Debóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!