Jefte - A Jefte név jelentése, Jefte névnapjai, Jefte név becézése és más érdekességek:

● A Jefte név eredete: héber ( bibliai )

● A Jefte név jelentése:

Jahve szabadítson meg

● A Jefte név becézése / Jefte becenevei:

Jefti, Jeftus, Jeftuka, Jeffó, Efte, Eftu

● Jefte névnapja:

május 1.
● A Jefte név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jefte név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jefte névről? Görgess lejjebb!
A Jefte az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jefte névről

● A Jefte név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jefte név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + E ( 5 ) + F ( 6 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Jefte névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Jefte név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jefte név ? Jó helyen jársz!
A Jefte: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jefte név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Jefte név magánhangzói: E,
A Jefte név mássalhangzói: F, J, T,
A Jefte név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Jefte névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jefte névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 141 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 61 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jefte névvel kapcsolatban. a Jefte név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jefte név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jefte név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jefte névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jefte név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jefte nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jefte névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!