Pelbárt - A Pelbárt név jelentése, Pelbárt névnapjai, Pelbárt név becézése és más érdekességek:

● A Pelbárt név eredete: latin

● A Pelbárt név jelentése:

A latin Privartus név középkori magyar megfelelője

● A Pelbárt név becézése / Pelbárt becenevei:

Pelbi, Pelbus, Pelbike, Pelbuka, Bárt, Bárti, Bártó

● Pelbárt névnapja:

május 27.augusztus 21.szeptember 28.
● A Pelbárt név típusa: P betűs férfi név / fiúnév
● A Pelbárt név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pelbárt névről? Görgess lejjebb!
A Pelbárt az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pelbárt névről

● A Pelbárt név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pelbárt név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + B ( 2 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Pelbárt névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Pelbárt név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pelbárt név ? Jó helyen jársz!
A Pelbárt: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Pelbárt név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Pelbárt név magánhangzói: Á, E,
A Pelbárt név mássalhangzói: B, L, P, R, T,
A Pelbárt név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Pelbárt névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Pelbárt névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pelbárt névvel kapcsolatban. a Pelbárt név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pelbárt név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pelbárt név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pelbárt névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pelbárt név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pelbárt nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pelbárt névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!