Bulcsú - A Bulcsú név jelentése, Bulcsú névnapjai, Bulcsú név becézése és más érdekességek:

● A Bulcsú név eredete: magyar

● A Bulcsú név jelentése:

vért keverő, vért kibocsátó

● A Bulcsú név becézése / Bulcsú becenevei:

Bulcsi, Bulcsika, Ulcsi, Buli

● Bulcsú névnapja:

április 28.május 4.június 4.november 13.december 12.
● A Bulcsú név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bulcsú név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bulcsú névről? Görgess lejjebb!
A Bulcsú az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bulcsú névről

● A Bulcsú név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bulcsú név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + Ú ( 3 ) = 15 ( 1 + 5 )
A Bulcsú névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Bulcsú név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bulcsú név ? Jó helyen jársz!
A Bulcsú: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bulcsú név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bulcsú név magánhangzói: U, Ú,
A Bulcsú név mássalhangzói: CS, B, L,
A Bulcsú név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bulcsú névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bulcsú névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bulcsú névvel kapcsolatban. a Bulcsú név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bulcsú név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bulcsú név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bulcsú névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bulcsú név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bulcsú nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bulcsú névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!