Lóránt - A Lóránt név jelentése, Lóránt névnapjai, Lóránt név becézése és más érdekességek:

● A Lóránt név eredete: germán

● A Lóránt név jelentése:

dicsőséges, merész

● A Lóránt név becézése / Lóránt becenevei:

Lóri, Lórika, Lórcsi, Ránti, Ánti, Ántuka

● Lóránt névnapja:

január 15.augusztus 10.szeptember 15.július 15.
● A Lóránt név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lóránt név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lóránt névről? Görgess lejjebb!
A Lóránt az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lóránt névről

● A Lóránt név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lóránt név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Lóránt névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Lóránt név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lóránt név ? Jó helyen jársz!
A Lóránt: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lóránt név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Lóránt név magánhangzói: Á, Ó,
A Lóránt név mássalhangzói: L, N, R, T,
A Lóránt név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Lóránt névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lóránt névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lóránt névvel kapcsolatban. a Lóránt név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lóránt név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lóránt név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lóránt névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lóránt név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lóránt nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lóránt névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!