Bene - A Bene név jelentése, Bene névnapjai, Bene név becézése és más érdekességek:

● A Bene név eredete: latin

● A Bene név jelentése:

áldott ( A Benedek régi magyar önállósult becézője )

● A Bene név becézése / Bene becenevei:

Beni, Benike, Benus

● Bene névnapja:

március 21.április 14.április 16.május 1.július 11.
● A Bene név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bene név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bene névről? Görgess lejjebb!
A Bene az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bene névről

● A Bene név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bene név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Bene névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Bene név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bene név ? Jó helyen jársz!
A Bene: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bene név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Bene név magánhangzói: E,
A Bene név mássalhangzói: B, N,
A Bene név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bene névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bene névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bene névvel kapcsolatban. a Bene név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bene név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bene név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bene névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bene név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bene nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bene névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!