Izabella - Az Izabella név jelentése, Izabella névnapjai, Izabella név becézése és más érdekességek:

● Az Izabella név eredete: spanyol - olasz - héber

● Az Izabella név jelentése:

Istennek szentelt, egyedül élő, tiszta, szűz, Bál isten fölemelt

● Az Izabella név becézése / Izabella becenevei:

Iza, Izus, Izuka, Izi, Izka, Ziza, Bell, Bella, Bellus, Belka

● Izabella névnapja:

január 4.február 26.július 12.augusztus 31.szeptember 1.június 8.július 4.július 8.
● Az Izabella név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Izabella név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Izabella névről? Görgess lejjebb!
Az Izabella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Izabella névről

● Az Izabella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Izabella név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Izabella névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Izabella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Izabella név ? Jó helyen jársz!
Az Izabella: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Izabella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Izabella név magánhangzói: A, E, I,
Az Izabella név mássalhangzói: B, L, Z,
Az Izabella név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Izabella névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Izabella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Izabella névvel kapcsolatban. az Izabella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Izabella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Izabella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Izabella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Izabella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Izabella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Izabella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!