Dominika - A Dominika név jelentése, Dominika névnapjai, Dominika név becézése és más érdekességek:

● A Dominika név eredete: latin

● A Dominika név jelentése:

az Istenhez tartozó, az Istennek szentelt ( A Dominik férfinév női párja )

● A Dominika név becézése / Dominika becenevei:

Domi, Domika, Domcsi, Domus, Nika, Nikus

● Dominika névnapja:

július 6.augusztus 4.
● A Dominika név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Dominika név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dominika névről? Görgess lejjebb!
A Dominika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dominika névről

● A Dominika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dominika név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Dominika névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Dominika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dominika név ? Jó helyen jársz!
A Dominika: 8 betűből álló női név / lánynév
A Dominika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Dominika név magánhangzói: A, I, O,
A Dominika név mássalhangzói: D, K, M, N,
A Dominika név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Dominika névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Dominika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dominika névvel kapcsolatban. a Dominika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dominika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dominika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dominika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dominika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dominika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dominika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!