Emőd - Az Emőd név jelentése, Emőd névnapjai, Emőd név becézése és más érdekességek:

● Az Emőd név eredete: magyar

● Az Emőd név jelentése:

kis csecsemő

● Az Emőd név becézése / Emőd becenevei:

Emő, Emcsi, Emusz, Mömő

● Emőd névnapja:

február 17.augusztus 5.augusztus 9.augusztus 13.
● Az Emőd név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Emőd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Emőd névről? Görgess lejjebb!
Az Emőd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Emőd névről

● Az Emőd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Emőd név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + M ( 4 ) + Ő ( 4 ) + D ( 4 ) = 17 ( 1 + 7 )
Az Emőd névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Emőd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Emőd név ? Jó helyen jársz!
Az Emőd: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Emőd név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Emőd név magánhangzói: E, Ő,
Az Emőd név mássalhangzói: D, M,
Az Emőd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Emőd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Emőd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Emőd névvel kapcsolatban. az Emőd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Emőd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Emőd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Emőd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Emőd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Emőd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Emőd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!