Őszike - Az Őszike név jelentése, Őszike névnapjai, Őszike név becézése és más érdekességek:

● Az Őszike név eredete: magyar

● Az Őszike név jelentése:

őszike, őszi kikerics ( virág )

● Az Őszike név becézése / Őszike becenevei:

Őszi, Őszke, Ősz, Szike, Szikus, Szikécske

● Őszike névnapja:

szeptember 23.
● Az Őszike név típusa: Ő betűs női név / lánynév
● Az Őszike név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Őszike névről? Görgess lejjebb!
Az Őszike az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Őszike névről

● Az Őszike név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Őszike név számmisztikai elemzése:
Ő ( ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Őszike névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Őszike név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Őszike név ? Jó helyen jársz!
Az Őszike: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Őszike név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Őszike név magánhangzói: E, I, Ő,
Az Őszike név mássalhangzói: SZ, K,
Az Őszike név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Őszike névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Őszike névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 3 db Ő betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 2 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ő betűs női nevek / lánynevek listája Ő betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Őszike névvel kapcsolatban. az Őszike név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Őszike név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Őszike név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Őszike névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Őszike név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Őszike nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Őszike névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!