Szalvia - A Szalvia név jelentése, Szalvia névnapjai, Szalvia név becézése és más érdekességek:

● A Szalvia név eredete: latin

● A Szalvia név jelentése:

ép, sértetlen, egészséges ( A Szalviusz férfinév női párja )

● A Szalvia név becézése / Szalvia becenevei:

Szalvi, Szalvika, Szalvica, Via, Vius, Viuska

● Szalvia névnapja:

január 11.október 28.
● A Szalvia név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szalvia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szalvia névről? Görgess lejjebb!
A Szalvia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szalvia névről

● A Szalvia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szalvia név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Szalvia névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Szalvia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szalvia név ? Jó helyen jársz!
A Szalvia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szalvia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szalvia név magánhangzói: A, I,
A Szalvia név mássalhangzói: SZ, L, V,
A Szalvia név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szalvia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szalvia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szalvia névvel kapcsolatban. a Szalvia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szalvia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szalvia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szalvia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szalvia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szalvia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szalvia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!