Xavéria - A Xavéria név jelentése, Xavéria névnapjai, Xavéria név becézése és más érdekességek:

● A Xavéria név eredete: baszk - latin

● A Xavéria név jelentése:

új ház, Xavér községből való ( A Xavér férfinév női párja )

● A Xavéria név becézése / Xavéria becenevei:

Ria, Rius, Riuka, Véri, Vérike, Vérci, Xavérci, Xavica, Xavicus

● Xavéria névnapja:

december 3.december 22.
● A Xavéria név típusa: X betűs női név / lánynév
● A Xavéria név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Xavéria névről? Görgess lejjebb!
A Xavéria az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Xavéria névről

● A Xavéria név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Xavéria név számmisztikai elemzése:
X ( 6 ) + A ( 1 ) + V ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Xavéria névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Xavéria név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Xavéria név ? Jó helyen jársz!
A Xavéria: 7 betűből álló női név / lánynév
A Xavéria név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Xavéria név magánhangzói: A, É, I,
A Xavéria név mássalhangzói: R, V, X,
A Xavéria név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Xavéria névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Xavéria névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 5 db X betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 3 női név / lány név és 2 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
X betűs női nevek / lánynevek listája X betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Xavéria névvel kapcsolatban. a Xavéria név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Xavéria név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Xavéria név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Xavéria névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Xavéria név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Xavéria nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Xavéria névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!