Xénia - A Xénia név jelentése, Xénia névnapjai, Xénia név becézése és más érdekességek:

● A Xénia név eredete: görög

● A Xénia név jelentése:

vendég,vendégszerető

● A Xénia név becézése / Xénia becenevei:

Xéni, Xénus, Xénuci, Xénika, Xénka, Xénci, Xénu

● Xénia névnapja:

január 24.július 30.
● A Xénia név típusa: X betűs női név / lánynév
● A Xénia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Xénia névről? Görgess lejjebb!
A Xénia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Xénia névről

● A Xénia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Xénia név számmisztikai elemzése:
X ( 6 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Xénia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Xénia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Xénia név ? Jó helyen jársz!
A Xénia: 5 betűből álló női név / lánynév
A Xénia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Xénia név magánhangzói: A, É, I,
A Xénia név mássalhangzói: N, X,
A Xénia név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Xénia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Xénia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 5 db X betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 3 női név / lány név és 2 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
X betűs női nevek / lánynevek listája X betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Xénia névvel kapcsolatban. a Xénia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Xénia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Xénia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Xénia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Xénia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Xénia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Xénia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!