Xavér - A Xavér név jelentése, Xavér névnapjai, Xavér név becézése és más érdekességek:

● A Xavér név eredete: baszk

● A Xavér név jelentése:

új ház, Xavér községből való

● A Xavér név becézése / Xavér becenevei:

xavérka, Xavi, xavó, Xavus, Xavuka, Xavuska, Xaxa, Vérka, Vérus

● Xavér névnapja:

december 3.
● A Xavér név típusa: X betűs férfi név / fiúnév
● A Xavér név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Xavér névről? Görgess lejjebb!
A Xavér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Xavér névről

● A Xavér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Xavér név számmisztikai elemzése:
X ( 6 ) + A ( 1 ) + V ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Xavér névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Xavér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Xavér név ? Jó helyen jársz!
A Xavér: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Xavér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Xavér név magánhangzói: A, É,
A Xavér név mássalhangzói: R, V, X,
A Xavér név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Xavér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Xavér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 5 db X betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 3 női név / lány név és 2 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
X betűs női nevek / lánynevek listája X betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Xavér névvel kapcsolatban. a Xavér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Xavér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Xavér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Xavér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Xavér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Xavér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Xavér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!