Ódor - Az Ódor név jelentése, Ódor névnapjai, Ódor név becézése és más érdekességek:

● Az Ódor név eredete: magyar

● Az Ódor név jelentése:

(öröklött) birtok, hatalmas, uralkodó ( Az Ulrik név magyarosításából )

● Az Ódor név becézése / Ódor becenevei:

Ódi, Ódika, Ódus, Óduka, Ódka, Dor, Doró

● Ódor névnapja:

július 4.
● Az Ódor név típusa: Ó betűs férfi név / fiúnév
● Az Ódor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ódor névről? Görgess lejjebb!
Az Ódor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ódor névről

● Az Ódor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ódor név számmisztikai elemzése:
Ó ( 6 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Ódor névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Ódor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ódor név ? Jó helyen jársz!
Az Ódor: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ódor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ódor név magánhangzói: O, Ó,
Az Ódor név mássalhangzói: D, R,
Az Ódor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ódor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ódor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 3 db Ó betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 1 női név / lány név és 2 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ó betűs női nevek / lánynevek listája Ó betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ódor névvel kapcsolatban. az Ódor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ódor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ódor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ódor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ódor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ódor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ódor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!