Óren - Az Óren név jelentése, Óren névnapjai, Óren név becézése és más érdekességek:

● Az Óren név eredete: héber

● Az Óren név jelentése:

babér vagy fenyő

● Az Óren név becézése / Óren becenevei:

Óri, Órika, Órcsi, Óru, Ren, Renke, Rencu

● Óren névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Óren név típusa: Ó betűs férfi név / fiúnév
● Az Óren név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Óren névről? Görgess lejjebb!
Az Óren az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Óren névről

● Az Óren név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Óren név számmisztikai elemzése:
Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Óren névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Óren név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Óren név ? Jó helyen jársz!
Az Óren: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Óren név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Óren név magánhangzói: E, Ó,
Az Óren név mássalhangzói: N, R,
Az Óren név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Óren névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Óren névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 3 db Ó betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 1 női név / lány név és 2 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ó betűs női nevek / lánynevek listája Ó betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Óren névvel kapcsolatban. az Óren név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Óren név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Óren név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Óren névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Óren név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Óren nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Óren névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!