Ízisz - Az Ízisz név jelentése, Ízisz névnapjai, Ízisz név becézése és más érdekességek:

● Az Ízisz név eredete: egyiptomi

● Az Ízisz név jelentése:

anyaistennő, a varázslás, a termékenység, a víz és szél, a tengerhajózás istennője, a nőiesség és a hűség szimbóluma

● Az Ízisz név becézése / Ízisz becenevei:

Izi, Izike, Zike, Zikus, Izke, Iza

● Ízisz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ízisz név típusa: Í betűs női név / lánynév
● Az Ízisz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ízisz névről? Görgess lejjebb!
Az Ízisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ízisz névről

● Az Ízisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ízisz név számmisztikai elemzése:
Í ( 9 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Ízisz névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ízisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ízisz név ? Jó helyen jársz!
Az Ízisz: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Ízisz név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Ízisz név magánhangzói: I, Í,
Az Ízisz név mássalhangzói: SZ, Z,
Az Ízisz név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Ízisz névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ízisz névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 2 db Í betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 2 női név / lány név és 0 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Í betűs női nevek / lánynevek listája Í betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ízisz névvel kapcsolatban. az Ízisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ízisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ízisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ízisz névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ízisz név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ízisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ízisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!