Szmiljana - A Szmiljana név jelentése, Szmiljana névnapjai, Szmiljana név becézése és más érdekességek:

● A Szmiljana név eredete: szláv - szerb

● A Szmiljana név jelentése:

kedves, szeretett ( a Helichrysum ( szalmagyopár ) növény szláv megnevezéséből)

● A Szmiljana név becézése / Szmiljana becenevei:

Szmil, Szmilke, Jana, Janácska

● Szmiljana névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szmiljana név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szmiljana név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szmiljana névről? Görgess lejjebb!
A Szmiljana az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szmiljana névről

● A Szmiljana név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szmiljana név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + J ( 1 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Szmiljana névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Szmiljana név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szmiljana név ? Jó helyen jársz!
A Szmiljana: 9 betűből álló női név / lánynév
A Szmiljana név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szmiljana név magánhangzói: A, I,
A Szmiljana név mássalhangzói: SZ, J, L, M, N,
A Szmiljana név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szmiljana névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szmiljana névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szmiljana névvel kapcsolatban. a Szmiljana név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szmiljana név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szmiljana név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szmiljana névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szmiljana név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szmiljana nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szmiljana névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!