Miroszláv - A Miroszláv név jelentése, Miroszláv névnapjai, Miroszláv név becézése és más érdekességek:

● A Miroszláv név eredete: szláv

● A Miroszláv név jelentése:

békés dicsőség, aki a békét ünnepli, aki a világot ünnepli

● A Miroszláv név becézése / Miroszláv becenevei:

Miro, Mirkó, Miru, Mirosz

● Miroszláv névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Miroszláv név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Miroszláv név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Miroszláv névről? Görgess lejjebb!
A Miroszláv az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Miroszláv névről

● A Miroszláv név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Miroszláv név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + V ( 4 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Miroszláv névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Miroszláv név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Miroszláv név ? Jó helyen jársz!
A Miroszláv: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Miroszláv név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Miroszláv név magánhangzói: Á, I, O,
A Miroszláv név mássalhangzói: SZ, L, M, R, V,
A Miroszláv név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Miroszláv névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Miroszláv névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Miroszláv névvel kapcsolatban. a Miroszláv név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Miroszláv név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Miroszláv név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Miroszláv névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Miroszláv név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Miroszláv nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Miroszláv névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!