Zamfira - A Zamfira név jelentése, Zamfira névnapjai, Zamfira név becézése és más érdekességek:

● A Zamfira név eredete: román

● A Zamfira név jelentése:

zafír

● A Zamfira név becézése / Zamfira becenevei:

Zami, Zamika, Zamuci, Zamci, Zamcika, Fita, Firus, Firci

● Zamfira névnapja:

augusztus 26.
● A Zamfira név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zamfira név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zamfira névről? Görgess lejjebb!
A Zamfira az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zamfira névről

● A Zamfira név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zamfira név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Zamfira névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zamfira név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zamfira név ? Jó helyen jársz!
A Zamfira: 7 betűből álló női név / lánynév
A Zamfira név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zamfira név magánhangzói: A, I,
A Zamfira név mássalhangzói: F, M, R, Z,
A Zamfira név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zamfira névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zamfira névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zamfira névvel kapcsolatban. a Zamfira név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zamfira név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zamfira név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zamfira névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zamfira név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zamfira nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zamfira névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!