Zimra - A Zimra név jelentése, Zimra névnapjai, Zimra név becézése és más érdekességek:

● A Zimra név eredete: héber

● A Zimra név jelentése:

ének

● A Zimra név becézése / Zimra becenevei:

Zimcsi, Zimca, Zimi, Zimrácska, Zimrucska, Imra

● Zimra névnapja:

május 31.
● A Zimra név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zimra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zimra névről? Görgess lejjebb!
A Zimra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zimra névről

● A Zimra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zimra név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Zimra névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Zimra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zimra név ? Jó helyen jársz!
A Zimra: 5 betűből álló női név / lány név
A Zimra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Zimra név magánhangzói: A, I,
A Zimra név mássalhangzói: M, R, Z,
A Zimra név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Zimra névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zimra névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 142 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 58 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zimra névvel kapcsolatban. a Zimra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zimra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zimra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zimra névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zimra név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zimra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zimra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!