Szamanta - A Szamanta név jelentése, Szamanta névnapjai, Szamanta név becézése és más érdekességek:

● A Szamanta név eredete: héber - angol

● A Szamanta név jelentése:

Isten mondta, hallgató, engedelmes ( A Sámuel angol női változata )

● A Szamanta név becézése / Szamanta becenevei:

Szami, Manti, Mantuka, .Mantuci, Mantácska, Szamantácska

● Szamanta névnapja:

február 6.október 26.
● A Szamanta név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szamanta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szamanta névről? Görgess lejjebb!
A Szamanta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szamanta névről

● A Szamanta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szamanta név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Szamanta névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szamanta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szamanta név ? Jó helyen jársz!
A Szamanta: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szamanta név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Szamanta név magánhangzói: A,
A Szamanta név mássalhangzói: SZ, M, N, T,
A Szamanta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szamanta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szamanta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szamanta névvel kapcsolatban. a Szamanta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szamanta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szamanta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szamanta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szamanta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szamanta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szamanta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!