Szederke - A Szederke név jelentése, Szederke névnapjai, Szederke név becézése és más érdekességek:

● A Szederke név eredete: magyar

● A Szederke név jelentése:

szeder

● A Szederke név becézése / Szederke becenevei:

Szeder, Szedi, Szeduci, Szedu, Szedus, Szeduska, Derke, Derci

● Szederke névnapja:

július 11.július 19.
● A Szederke név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szederke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szederke névről? Görgess lejjebb!
A Szederke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szederke névről

● A Szederke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szederke név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Szederke névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Szederke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szederke név ? Jó helyen jársz!
A Szederke: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szederke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szederke név magánhangzói: E,
A Szederke név mássalhangzói: SZ, D, K, R,
A Szederke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szederke névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szederke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szederke névvel kapcsolatban. a Szederke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szederke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szederke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szederke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szederke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szederke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szederke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!