Sármen - A Sármen név jelentése, Sármen névnapjai, Sármen név becézése és más érdekességek:

● A Sármen név eredete: szanszkrit

● A Sármen név jelentése:

tiszta szívű, öröm

● A Sármen név becézése / Sármen becenevei:

Sármi, Sármenka, Menka, Menci, Mencu

● Sármen névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Sármen név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Sármen név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Sármen névről? Görgess lejjebb!
A Sármen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Sármen névről

● A Sármen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Sármen név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Sármen névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Sármen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Sármen név ? Jó helyen jársz!
A Sármen: 6 betűből álló női név / lánynév
A Sármen név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Sármen név magánhangzói: Á, E,
A Sármen név mássalhangzói: M, N, R, S,
A Sármen név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Sármen névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Sármen névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Sármen névvel kapcsolatban. a Sármen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Sármen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Sármen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Sármen névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Sármen név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Sármen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Sármen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!