Szellőke - A Szellőke név jelentése, Szellőke névnapjai, Szellőke név becézése és más érdekességek:

● A Szellőke név eredete: magyar

● A Szellőke név jelentése:

szellő

● A Szellőke név becézése / Szellőke becenevei:

Szellő, Szelli, Szellu, Szelluska, Szelka, Lőke

● Szellőke névnapja:

április 6.augusztus 26.
● A Szellőke név típusa: S betűs női név / lány név
● A Szellőke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szellőke névről? Görgess lejjebb!
A Szellőke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szellőke névről

● A Szellőke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szellőke név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + Ő ( 3 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Szellőke névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Szellőke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szellőke név ? Jó helyen jársz!
A Szellőke: 8 betűből álló női név / lány név
A Szellőke név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Szellőke név magánhangzói: E, Ő,
A Szellőke név mássalhangzói: SZ, K, L,
A Szellőke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Szellőke névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Szellőke névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 87 db S betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 44 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szellőke névvel kapcsolatban. a Szellőke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szellőke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szellőke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szellőke névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szellőke név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szellőke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szellőke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!