Szibilla - A Szibilla név jelentése, Szibilla névnapjai, Szibilla név becézése és más érdekességek:

● A Szibilla név eredete: görög ( mitológiai )

● A Szibilla név jelentése:

látó, orákulum, próféta

● A Szibilla név becézése / Szibilla becenevei:

Szibill, Szibell, Szibi, Szibus, Szibica, Bill, Billka, Billus, Billuka

● Szibilla névnapja:

március 12.március 18.október 9.
● A Szibilla név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szibilla név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szibilla névről? Görgess lejjebb!
A Szibilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szibilla névről

● A Szibilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szibilla név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Szibilla névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Szibilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szibilla név ? Jó helyen jársz!
A Szibilla: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szibilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szibilla név magánhangzói: A, I,
A Szibilla név mássalhangzói: SZ, B, L,
A Szibilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szibilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szibilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szibilla névvel kapcsolatban. a Szibilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szibilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szibilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szibilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szibilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szibilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szibilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!