Hamilkár - A Hamilkár név jelentése, Hamilkár névnapjai, Hamilkár név becézése és más érdekességek:

● A Hamilkár név eredete: föníciai

● A Hamilkár név jelentése:

Melkart istenség kegyessége, jóindulata.

● A Hamilkár név becézése / Hamilkár becenevei:

Hami, Hamika, Hamkó, Mikár, Mikó, Miku

● Hamilkár névnapja:

november 12.
● A Hamilkár név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Hamilkár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hamilkár névről? Görgess lejjebb!
A Hamilkár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hamilkár névről

● A Hamilkár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hamilkár név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + K ( 2 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Hamilkár névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Hamilkár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hamilkár név ? Jó helyen jársz!
A Hamilkár: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Hamilkár név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Hamilkár név magánhangzói: A, Á, I,
A Hamilkár név mássalhangzói: H, K, L, M, R,
A Hamilkár név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Hamilkár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Hamilkár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hamilkár névvel kapcsolatban. a Hamilkár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hamilkár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hamilkár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hamilkár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hamilkár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hamilkár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hamilkár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!