Harri - A Harri név jelentése, Harri névnapjai, Harri név becézése és más érdekességek:

● A Harri név eredete: germán - angol

● A Harri név jelentése:

hatalmas ház ( vagy bekerített hely ), uralkodó ( A Henrik angol becézőjéből alakult ki )

● A Harri név becézése / Harri becenevei:

Harrika, Harrus, Harkó, Ari, Arus

● Harri névnapja:

március 2.július 13.
● A Harri név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Harri név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Harri névről? Görgess lejjebb!
A Harri az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Harri névről

● A Harri név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Harri név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Harri névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Harri név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Harri név ? Jó helyen jársz!
A Harri: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Harri név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Harri név magánhangzói: A, I,
A Harri név mássalhangzói: H, R,
A Harri név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Harri névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Harri névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Harri névvel kapcsolatban. a Harri név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Harri név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Harri név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Harri névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Harri név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Harri nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Harri névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!