Armilla - Az Armilla név jelentése, Armilla névnapjai, Armilla név becézése és más érdekességek:

● Az Armilla név eredete: olasz

● Az Armilla név jelentése:

felfegyverzett, karperec ( Armida olasz kicsinyítőképzős formájának átvétele )

● Az Armilla név becézése / Armilla becenevei:

Armi, Armika, Armus, Milla, Millus

● Armilla névnapja:

szeptember 14.szeptember 22.december 4.
● Az Armilla név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Armilla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Armilla névről? Görgess lejjebb!
Az Armilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Armilla névről

● Az Armilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Armilla név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Armilla névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Armilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Armilla név ? Jó helyen jársz!
Az Armilla: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Armilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Armilla név magánhangzói: A, I,
Az Armilla név mássalhangzói: L, M, R,
Az Armilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Armilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Armilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Armilla névvel kapcsolatban. az Armilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Armilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Armilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Armilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Armilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Armilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Armilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!