Adrianna - Az Adrianna név jelentése, Adrianna névnapjai, Adrianna név becézése és más érdekességek:

● Az Adrianna név eredete: magyar - latin

● Az Adrianna név jelentése:

Hadria városából való, hadri ( Az Adriána alakváltozata )

● Az Adrianna név becézése / Adrianna becenevei:

Rianna, Ria, Riána, Adus, Adri, Adrika

● Adrianna névnapja:

június 26.
● Az Adrianna név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Adrianna név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adrianna névről? Görgess lejjebb!
Az Adrianna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adrianna névről

● Az Adrianna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adrianna név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Adrianna névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Adrianna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adrianna név ? Jó helyen jársz!
Az Adrianna: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Adrianna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Adrianna név magánhangzói: A, I,
Az Adrianna név mássalhangzói: D, N, R,
Az Adrianna név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Adrianna névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Adrianna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adrianna névvel kapcsolatban. az Adrianna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adrianna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adrianna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adrianna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adrianna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adrianna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adrianna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!