Artemízia - Az Artemízia név jelentése, Artemízia névnapjai, Artemízia név becézése és más érdekességek:

● Az Artemízia név eredete: görög ( mitológiai )

● Az Artemízia név jelentése:

friss, egészséges ( Az Artemisz név továbbképzése )

● Az Artemízia név becézése / Artemízia becenevei:

Arti, Artika, Temiz, Mizi, Mizike, Mizus

● Artemízia névnapja:

január 22.június 6.
● Az Artemízia név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Artemízia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Artemízia névről? Görgess lejjebb!
Az Artemízia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Artemízia névről

● Az Artemízia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Artemízia név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + Í ( 9 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 48 ( 4 + 8 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Artemízia névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Artemízia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Artemízia név ? Jó helyen jársz!
Az Artemízia: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Artemízia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Artemízia név magánhangzói: A, E, I, Í,
Az Artemízia név mássalhangzói: M, R, T, Z,
Az Artemízia név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Artemízia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Artemízia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Artemízia névvel kapcsolatban. az Artemízia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Artemízia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Artemízia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Artemízia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Artemízia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Artemízia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Artemízia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!