Denissza - A Denissza név jelentése, Denissza névnapjai, Denissza név becézése és más érdekességek:

● A Denissza név eredete: görög

● A Denissza név jelentése:

Dionüszosznak ajánlott ( A Dénes férfinévből képzett névváltozat )

● A Denissza név becézése / Denissza becenevei:

Nissza, Nisszua, Nisszi, Deni

● Denissza névnapja:

május 15.december 6.
● A Denissza név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Denissza név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Denissza névről? Görgess lejjebb!
A Denissza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Denissza névről

● A Denissza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Denissza név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Denissza névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Denissza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Denissza név ? Jó helyen jársz!
A Denissza: 8 betűből álló női név / lánynév
A Denissza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Denissza név magánhangzói: A, E, I,
A Denissza név mássalhangzói: SZ, D, N, S,
A Denissza név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Denissza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Denissza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Denissza névvel kapcsolatban. a Denissza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Denissza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Denissza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Denissza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Denissza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Denissza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Denissza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!