Szinta - A Szinta név jelentése, Szinta névnapjai, Szinta név becézése és más érdekességek:

● A Szinta név eredete: magyar

● A Szinta név jelentése:

szín, szép alakocska, arcocska, szépecske

● A Szinta név becézése / Szinta becenevei:

Szini, Szinka, Szintus, Szintácska, Sziszi, Szinszin

● Szinta névnapja:

január 18.
● A Szinta név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szinta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szinta névről? Görgess lejjebb!
A Szinta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szinta névről

● A Szinta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szinta név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Szinta névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Szinta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szinta név ? Jó helyen jársz!
A Szinta: 6 betűből álló női név / lánynév
A Szinta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szinta név magánhangzói: A, I,
A Szinta név mássalhangzói: SZ, N, T,
A Szinta név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Szinta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szinta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szinta névvel kapcsolatban. a Szinta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szinta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szinta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szinta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szinta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szinta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szinta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!