Szulejka - A Szulejka név jelentése, Szulejka névnapjai, Szulejka név becézése és más érdekességek:

● A Szulejka név eredete: arab

● A Szulejka név jelentése:

csábító

● A Szulejka név becézése / Szulejka becenevei:

Szuli, Szulika, Lejka, Lejkuci, Lejci, Szuszi, Szuszu

● Szulejka névnapja:

január 9.március 1.
● A Szulejka név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szulejka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szulejka névről? Görgess lejjebb!
A Szulejka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szulejka névről

● A Szulejka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szulejka név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + J ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Szulejka névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Szulejka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szulejka név ? Jó helyen jársz!
A Szulejka: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szulejka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szulejka név magánhangzói: A, E, U,
A Szulejka név mássalhangzói: SZ, J, K, L,
A Szulejka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szulejka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szulejka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szulejka névvel kapcsolatban. a Szulejka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szulejka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szulejka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szulejka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szulejka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szulejka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szulejka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!