Szulikó - A Szulikó név jelentése, Szulikó névnapjai, Szulikó név becézése és más érdekességek:

● A Szulikó név eredete: török - magyar

● A Szulikó név jelentése:

fejedelem, szultána ( Szultána alakváltozata )

● A Szulikó név becézése / Szulikó becenevei:

Szuli, Szulika, Szulica, Szulcsi, Likó, Likus, Lili

● Szulikó névnapja:

január 19.június 23.
● A Szulikó név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szulikó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szulikó névről? Görgess lejjebb!
A Szulikó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szulikó névről

● A Szulikó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szulikó név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Szulikó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szulikó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szulikó név ? Jó helyen jársz!
A Szulikó: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szulikó név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szulikó név magánhangzói: I, Ó, U,
A Szulikó név mássalhangzói: SZ, K, L,
A Szulikó név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szulikó névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szulikó névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szulikó névvel kapcsolatban. a Szulikó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szulikó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szulikó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szulikó névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szulikó név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szulikó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szulikó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!