Anabella - Az Anabella név jelentése, Anabella névnapjai, Anabella név becézése és más érdekességek:

● Az Anabella név eredete: héber

● Az Anabella név jelentése:

kegyelem , könyörület, szép ( Annabella alakváltozata )

● Az Anabella név becézése / Anabella becenevei:

Bellus, Belluska, Bella, Ani, Anika

● Anabella névnapja:

június 9.július 1.
● Az Anabella név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Anabella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Anabella névről? Görgess lejjebb!
Az Anabella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Anabella névről

● Az Anabella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Anabella név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
Az Anabella névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Anabella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Anabella név ? Jó helyen jársz!
Az Anabella: 8 betűből álló női név / lány név
Az Anabella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Anabella név magánhangzói: A, E,
Az Anabella név mássalhangzói: B, L, N,
Az Anabella név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Anabella névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Anabella névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Anabella névvel kapcsolatban. az Anabella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Anabella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Anabella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Anabella névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Anabella név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Anabella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Anabella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!