Anzelma - Az Anzelma név jelentése, Anzelma névnapjai, Anzelma név becézése és más érdekességek:

● Az Anzelma név eredete: germán

● Az Anzelma név jelentése:

az istenség védelme alatt álló ( Az Anzelm férfinév női párja )

● Az Anzelma név becézése / Anzelma becenevei:

Anzi, Anzika, Zelmi, Zelmus

● Anzelma névnapja:

április 21.
● Az Anzelma név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Anzelma név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Anzelma névről? Görgess lejjebb!
Az Anzelma az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Anzelma névről

● Az Anzelma név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Anzelma név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Anzelma névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Anzelma név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Anzelma név ? Jó helyen jársz!
Az Anzelma: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Anzelma név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Anzelma név magánhangzói: A, E,
Az Anzelma név mássalhangzói: L, M, N, Z,
Az Anzelma név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Anzelma névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Anzelma névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Anzelma névvel kapcsolatban. az Anzelma név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Anzelma név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Anzelma név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Anzelma névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Anzelma név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Anzelma nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Anzelma névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!