Adalbertina - Az Adalbertina név jelentése, Adalbertina névnapjai, Adalbertina név becézése és más érdekességek:

● Az Adalbertina név eredete: germán

● Az Adalbertina név jelentése:

nemes, fényes, híres ( Az Adalberta név továbbképzése. )

● Az Adalbertina név becézése / Adalbertina becenevei:

Tina, Bertina, Berti, Adal, Adalka

● Adalbertina névnapja:

április 23.
● Az Adalbertina név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Adalbertina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adalbertina névről? Görgess lejjebb!
Az Adalbertina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adalbertina névről

● Az Adalbertina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adalbertina név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 42 ( 4 + 2 )
Az Adalbertina névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Adalbertina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adalbertina név ? Jó helyen jársz!
Az Adalbertina: 11 betűből álló női név / lánynév
Az Adalbertina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Adalbertina név magánhangzói: A, E, I,
Az Adalbertina név mássalhangzói: B, D, L, N, R, T,
Az Adalbertina név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Adalbertina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Adalbertina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adalbertina névvel kapcsolatban. az Adalbertina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adalbertina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adalbertina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adalbertina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adalbertina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adalbertina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adalbertina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!