Nandini - A Nandini név jelentése, Nandini névnapjai, Nandini név becézése és más érdekességek:

● A Nandini név eredete: germán

● A Nandini név jelentése:

békés, merész védelmező ( A Ferdinanda önállósult rövidülése. )

● A Nandini név becézése / Nandini becenevei:

Dini, Dinus, Nandi, Nandika, Nandu, Nanduska, Anda, Andus

● Nandini névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nandini név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nandini név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nandini névről? Görgess lejjebb!
A Nandini az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nandini névről

● A Nandini név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nandini név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Nandini névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Nandini név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nandini név ? Jó helyen jársz!
A Nandini: 7 betűből álló női név / lánynév
A Nandini név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nandini név magánhangzói: A, I,
A Nandini név mássalhangzói: D, N,
A Nandini név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Nandini névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nandini névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nandini névvel kapcsolatban. a Nandini név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nandini név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nandini név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nandini névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nandini név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nandini nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nandini névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!