Natánia - A Natánia név jelentése, Natánia névnapjai, Natánia név becézése és más érdekességek:

● A Natánia név eredete: héber

● A Natánia név jelentése:

Isten ajándéka ( A Nátán férfinév női párja )

● A Natánia név becézése / Natánia becenevei:

Nati, Natika, Natka, Natica, Táni, Tánika, Tánka

● Natánia névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Natánia név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Natánia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Natánia névről? Görgess lejjebb!
A Natánia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Natánia névről

● A Natánia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Natánia név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Natánia névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Natánia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Natánia név ? Jó helyen jársz!
A Natánia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Natánia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Natánia név magánhangzói: A, Á, I,
A Natánia név mássalhangzói: N, T,
A Natánia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Natánia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Natánia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 205 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Natánia névvel kapcsolatban. a Natánia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Natánia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Natánia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Natánia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Natánia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Natánia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Natánia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!