Sárlott - A Sárlott név jelentése, Sárlott névnapjai, Sárlott név becézése és más érdekességek:

● A Sárlott név eredete: francia

● A Sárlott név jelentése:

szabad, szabad ember ( A Charlotte névből )

● A Sárlott név becézése / Sárlott becenevei:

Sári, Lotti, Lottka, Lotte, , Lottácska, Sárika, Sárci, Sárus

● Sárlott névnapja:

május 9.november 4.
● A Sárlott név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Sárlott név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Sárlott névről? Görgess lejjebb!
A Sárlott az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Sárlott névről

● A Sárlott név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Sárlott név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + L ( 3 ) + O ( 6 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Sárlott névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Sárlott név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Sárlott név ? Jó helyen jársz!
A Sárlott: 7 betűből álló női név / lánynév
A Sárlott név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Sárlott név magánhangzói: Á, O,
A Sárlott név mássalhangzói: L, R, S, T,
A Sárlott név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Sárlott névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Sárlott névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Sárlott névvel kapcsolatban. a Sárlott név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Sárlott név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Sárlott név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Sárlott névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Sárlott név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Sárlott nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Sárlott névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!