Szemerke - A Szemerke név jelentése, Szemerke névnapjai, Szemerke név becézése és más érdekességek:

● A Szemerke név eredete: magyar

● A Szemerke név jelentése:

szemerke ( lucfenyő )

● A Szemerke név becézése / Szemerke becenevei:

Szemi, Szemus, Merke, Merkica, Merkuci, Merkécske

● Szemerke névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szemerke név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szemerke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szemerke névről? Görgess lejjebb!
A Szemerke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szemerke névről

● A Szemerke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szemerke név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Szemerke névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Szemerke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szemerke név ? Jó helyen jársz!
A Szemerke: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szemerke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szemerke név magánhangzói: E,
A Szemerke név mássalhangzói: SZ, K, M, R,
A Szemerke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szemerke névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szemerke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szemerke névvel kapcsolatban. a Szemerke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szemerke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szemerke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szemerke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szemerke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szemerke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szemerke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!