Szidalisz - A Szidalisz név jelentése, Szidalisz névnapjai, Szidalisz név becézése és más érdekességek:

● A Szidalisz név eredete: magyar

● A Szidalisz név jelentése:

Bessenynei György irodalmi névalkotása

● A Szidalisz név becézése / Szidalisz becenevei:

Szida, Szidus, Sziduka, Szidácska, Dali, Dalisz, Daliszka

● Szidalisz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szidalisz név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szidalisz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szidalisz névről? Görgess lejjebb!
A Szidalisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szidalisz névről

● A Szidalisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szidalisz név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Szidalisz névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Szidalisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szidalisz név ? Jó helyen jársz!
A Szidalisz: 9 betűből álló női név / lánynév
A Szidalisz név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szidalisz név magánhangzói: A, I,
A Szidalisz név mássalhangzói: SZ, D, L,
A Szidalisz név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szidalisz névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szidalisz névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szidalisz névvel kapcsolatban. a Szidalisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szidalisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szidalisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szidalisz névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szidalisz név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szidalisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szidalisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!