Szvetlana - A Szvetlana név jelentése, Szvetlana névnapjai, Szvetlana név becézése és más érdekességek:

● A Szvetlana név eredete: orosz

● A Szvetlana név jelentése:

virág, ragyogó, fényes, világos ( A Szvetlána alakváltozata )

● A Szvetlana név becézése / Szvetlana becenevei:

Láni, Lana, Lanus, Lanu, Lanuska, Szveti, Szvetuska, Szvetica

● Szvetlana névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szvetlana név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szvetlana név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szvetlana névről? Görgess lejjebb!
A Szvetlana az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szvetlana névről

● A Szvetlana név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szvetlana név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Szvetlana névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Szvetlana név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szvetlana név ? Jó helyen jársz!
A Szvetlana: 9 betűből álló női név / lánynév
A Szvetlana név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szvetlana név magánhangzói: A, E,
A Szvetlana név mássalhangzói: SZ, L, N, T, V,
A Szvetlana név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szvetlana névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szvetlana névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szvetlana névvel kapcsolatban. a Szvetlana név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szvetlana név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szvetlana név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szvetlana névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szvetlana név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szvetlana nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szvetlana névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!