Szidónia - A Szidónia név jelentése, Szidónia névnapjai, Szidónia név becézése és más érdekességek:

● A Szidónia név eredete: latin

● A Szidónia név jelentése:

Szidón föníciai városból való nő

● A Szidónia név becézése / Szidónia becenevei:

Szidi, Szidike, Szidonka, Donci, Dóni, Dónika, Sziszi, Szidon

● Szidónia névnapja:

augusztus 23.
● A Szidónia név típusa: S betűs női név / lány név
● A Szidónia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szidónia névről? Görgess lejjebb!
A Szidónia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szidónia névről

● A Szidónia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szidónia név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Szidónia névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Szidónia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szidónia név ? Jó helyen jársz!
A Szidónia: 8 betűből álló női név / lány név
A Szidónia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Szidónia név magánhangzói: A, I, Ó,
A Szidónia név mássalhangzói: SZ, D, N,
A Szidónia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Szidónia névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Szidónia névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 87 db S betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 44 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szidónia névvel kapcsolatban. a Szidónia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szidónia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szidónia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szidónia névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szidónia név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szidónia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szidónia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!