Szalóme - A Szalóme név jelentése, Szalóme névnapjai, Szalóme név becézése és más érdekességek:

● A Szalóme név eredete: héber ( bibliai )

● A Szalóme név jelentése:

Sion békéje, béke, épségben lévő

● A Szalóme név becézése / Szalóme becenevei:

Szali, Szalika, Lóme, Lomi, Lomka,

● Szalóme névnapja:

június 29.október 22.november 17.
● A Szalóme név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szalóme név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szalóme névről? Görgess lejjebb!
A Szalóme az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szalóme névről

● A Szalóme név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szalóme név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Szalóme névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Szalóme név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szalóme név ? Jó helyen jársz!
A Szalóme: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szalóme név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szalóme név magánhangzói: A, E, Ó,
A Szalóme név mássalhangzói: SZ, L, M,
A Szalóme név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szalóme névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szalóme névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szalóme névvel kapcsolatban. a Szalóme név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szalóme név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szalóme név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szalóme névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szalóme név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szalóme nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szalóme névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!