Szimóna - A Szimóna név jelentése, Szimóna névnapjai, Szimóna név becézése és más érdekességek:

● A Szimóna név eredete: héber - latin

● A Szimóna név jelentése:

meghallgatás, meghallgattatás ( A Simon férfinév latinos női párja )

● A Szimóna név becézése / Szimóna becenevei:

Sziszi, Szimon, Szimonka, Mona, Monett, Monetta, Nettus, Netiike, Nettuka,

● Szimóna névnapja:

május 24.október 28.
● A Szimóna név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szimóna név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szimóna névről? Görgess lejjebb!
A Szimóna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szimóna névről

● A Szimóna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szimóna név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Szimóna névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Szimóna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szimóna név ? Jó helyen jársz!
A Szimóna: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szimóna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szimóna név magánhangzói: A, I, Ó,
A Szimóna név mássalhangzói: SZ, M, N,
A Szimóna név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szimóna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szimóna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szimóna névvel kapcsolatban. a Szimóna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szimóna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szimóna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szimóna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szimóna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szimóna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szimóna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!